Tuinontwerpen kleine tuinen online

Webwinkel voor tuinontwerpen voor kleine tuinen

Hier kunt u tuinplannen kopen voor tuinen tot maximaal 100 m2. Voordeel: deze tuinontwerpen kunnen goedkoper worden aangeboden omdat wij niet bij u langs komen en toch worden de tuinplannen ook geheel op uw wensen afgestemd.

In het onderstaande stappenplan leest u hoe u een tuinontwerp kunt bestellen.

Stap 1: Offerte aanvraag

U zoekt contact met ons en vraagt een vrijblijvende offerte aan. Wij hebben uiteraard wel gegevens van u nodig om een tuinontwerp op maat voor u te maken. In eerste instantie gaat het om het aantal m2 tuin en wat u van ons wilt afnemen. Denk hierbij aan de opties tuinontwerp, beplantingsplan en bestek. Misschien wilt u nog verder gaan in de vorm van leveren van alle materialen, dat is echter ook in een later stadium bespreekbaar.

Stap 2: Aanleveren gegevens

U heeft onze offerte ontvangen en u wilt graag verder gaan met ons.

Op dat moment vragen wij u minimaal de volgende gegevens  aan te leveren:

Stap 3: Aan de slag

Facturering geschiedt vooraf en per onderdeel.  De betalingstermijn bedraagt 14 dagen en zodra de betaling van de factuur door ons is ontvangen, gaan wij aan de slag met uw tuin. De werkwijze is identiek aan het maken van tuinplannen voor grotere tuinen zoals u op onze site kunt lezen. Ook hier geldt ons motto: Het einddoel is behaald wanneer u tevreden bent met het tuinplan.

Stap 4: Compleet tuinplan

U heeft een compleet tuinplan van ons afgenomen en u wilt zelf de aanleg van uw tuin gaan verzorgen. In dat geval is het mogelijk dat wij alle benodigde materialen bij uw huisadres laten bezorgen.

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor een tuinontwerp voor een kleine tuin